JOC sau INCONȘTIENȚĂ? S-au dat pe barele scărilor de la Cluj Arena ca pe TOBOGAN - VIDEO

 

O cititoare Știri de Cluj ne-a trimis imagini filmate sâmbătă, 13 iulie, în jurul orei 17.00, în zona de acces în stadionul Cluj Arena, unde mai mulți copii nesupravegheați de părinți au riscat să se accidenteze grav folosind barele de susținere din zona scărilor pe post de tobogan.

 

Am urmărit cu groază jocul prostesc al unor copii care nesupravegheați de părinți și-au pus în pericol integritatea fizică în zona de acces în stadionul Cluj Arena. Îmi place când copiii sunt inventivi,  dar să transformi în tobogan niște bare care nu au nici un sistem de siguranță nefiind destinate jocului, cred că este o dovadă de inconștiență. 

 

Nimeni din zona locului de joacă de langă stadion nu a intervenit să întrerupă jocul periculos. Cand le-am atras atenția copiilor să oprească jocul pentru că se pot lovi de scările abrupte, au râs de mine”, ne-a declarat Cosmina Bălăceanu din Cluj-Napoca.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook