Steluta Cataniciu sustine ca nu i-a adresat injurii avocatei Loredana Curucudel


Avocatul si consilierul local Steluta Cataniciu sustine ca nu i-a adresat injurii avocatului Loredana Curcudel la finalul infatisatii de miercuri, 1 iunie, din procesul RADP-GPI Turism Zalau.

Curcudel a acuzat-o pe Steluta Catanciu ca, la finalul infatisarii, i-ar fi adresat injurii si calomnii.

"Incidentul, subiect al articolului publicat in data de 01.06.2011, avand titlul 'Consilierul local PNL Steluta Cataniciu a atacat un avocat in sala de judecata' nu a avut loc. Subsemnata nu am avut calitatea de avocat in cauza RADP-GPI TURISM  si drept urmare, nu aveam posibilitatea de a lua cuvantul in fata instantei, sub nicio forma, cu atat mai putin sub forma unui atac la adresa unei colege. De altfel, ar fi fost imposibil ca magistratii Curtii de Apel Cluj sa tolereze un astfel de comportament in sala de judecata, in ipoteza in care acesta ar fi avut loc", a declarat Steluta Cataniciu.

Consilierul local PNL sustine ca "informatia" furnizata de Stiri de Cluj nu a fost verificata temeinic. "Desi aveati posibilitatea de a verifica veridicitatea celor publicate, nu ati facut-o. Sunt convinsa ca daca ati fi respectat deontologia profesiei de jurnalist si ati fi facut acele minime verificari la care sunteti obligati pentru prezentarea unei stiri reale si obiectve, ati fi ramas fara stire", a mai spus Steluta Cataniciu, potrivit unui drept la replica.

Loredana Curcudel, avocata care sustine ca a fost agresata verbal, a declarat ca o va da in judecata pe Steluta Cataniciu pentru calomnie si ca are si martori care sa ateste faptul ca aceasta ca a fost jignita.

Sursele Stiri de Cluj sustin ca si Steluta Cataniciu se gandeste sa deschida un proces impotriva avocatei care reprezinta firma GPI Turism Zalau, Loredana Curcudel.

Scandalul are la baza un proces cu scantei. Firma GPI Turism Zalau a dat in judecata Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj si cere despagubiti de circa 3 milioane de lei pentru ca in 2006 Regia a reziliat ilegal contractul prin care firma din Salaj administra patinoarul din cartierul Gheorgheni.

In acel an, director al RADP Cluj era Marius Cataniciu, sotul Stelutei Cataniciu. Loredana Curcudel l-a acuzat la infatisarea de miercuri pe Marius Cataniciu ca a reziliat fara drept contractul si sustine ca din acest motiv a atras reactia Stelutei Cataniciu.

 

Vezi si...

Consilierul local PNL, Steluta Cataniciu, a atacat un avocat in sala de judecata de la Curtea de Apel Cluj VEZI motivul

Comentarii Facebook