Vezi cu ce salarii raman sefii Politiei Cluj dupa ce ministrul Igas a anuntat reducerile


Chestorul Ioan Pacurar si adjunctii lui nu vor resimti foarte tare taierile de salarii anuntate de ministrul de Interne, Traian Igas. Acesta a redus banii de hrana de la 700 de lei la 150 de lei.

Seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, are un salariu lunar in medie de 5.300 de lei, iar prin masura ministrului Igas va ramane cu un venit de circa 4.800 de lei.

Adjunctii sai, comisarii sefi Cristian Pintea si Aurel Barlutiu, vor avea si salariile taiate. Comisarul sef de politie, Aurel Barlutiu are in acest moment un venit mediu lunar de 4.500 de lei si va ramane cu 4.000 de lei, iar Cristian Pintea, va ramane cu un salariu de 3.000 de lei.

La Politia municipiului Cluj-Napoca, comisarul sef Marcel Bontideanu castiga in prezent 3.400 de lei si va ramane cu circa 2.900 de lei, iar adjunctul lui, comisarul sef Ciorba Zaharie, va incasa circa 3.100 de lei.

Agentii de politie castigau pana in prezent intre 651 de lei si 1.800 de lei in functie de vechime. Dupa taierile anuntate de ministrul Igas veniturile acestora vor fi reduse drastic si majoritatea vor castiga lunar circa 1.000 de lei pe luna.

Seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, a declarat in cursul zilei de miercuri ca reducerea salariilor este inevitabila in conditiile in care nu vor fi facute disponibilizari.

Salariile prezentate reprezinta o medie a lunilor octombrie - decembrie 2010. Veniturile pot fi consultate pe site -ul cj.politiaromana.ro.

 

Vezi si...

Seful Politiei Cluj, chestorul Ioan Pacurar: Daca nu dam afara politisti, vom avea salarii mai mici VIDEO

Comentarii Facebook