Sperietura vieții pentru o clujeancă. I-a picat o schelă pe mașină, în timp ce se afla la volan VIDEO



O șoferiță a avut parte de o sperietură pe cinste, joi după amiază, pe Aleea Zefir din Dej. O schelă metalică, înaltă de câțiva metri a picat pe mașina acesteia imediat după ce a ieșit dintr-un magazin.

Din fericire pentru femeie, aceasta a apucat să intre în mașină când a avut loc incidentul și nu a fost rănită, însă autoturismul i-a fost avariat.

Totul s-a intamplat in jurul orei 18:30, cand o femeie din Dej si-a parcat masina in fata unei cladiri aflata in constructie pe Aleea Zefir. Femeia a coborat din autoturism si a intrat intr-un magazin. La intoarcere, in momentul in care a pornit motorul masinii, femeia spune ca intreaga schela metalica s-a rasturnat peste autoturism, potrivit dejeanul.ro.

Tânăra a avut nevoie de ajutor pentru a ieși din autoturism, schela blocând ușile acestuia. La fața locului s-a deplasat rapid și cel care executa lucrările la clădirea respectivă, care susține că singurul mod în care s-ar fi putut răsturna schela este dacă șoferița a lovit-o cu mașina.

Din cauza faptului că cei doi nu s-au înțeles, au intervenit polițiștii care au pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc evenimentul.

Din primele informatii, proprietarul cladirii are autorizatie de constructie pentru lucrarea respectiva, dar greseala acestuia a fost ca nu a ancorat schela de imobil in momentul in care a amplasat-o in zona respectiva, extrem de tranzitata.

Comentarii Facebook