Cum și-a schimbat o tânără părerea despre clujeni. Ce a pățit în timp ce aștepta autobuzul



O tânără absolventă de liceu, venită la Cluj pentru a se înscrie la facultate, a avut parte de un moment deloc plăcut în timp ce aștepta autobuzul.

Tânăra mărturisește că și-a dorit să își facă studiile la Cluj pentru că este un oraș ”cu cetățeni civilizați și primitori”, însă o întâmplare i-an schimbat puțin părerea.

Acesteia i-a fost furat telefonul din geantă în plină zi, în timp ce aștepta autobuzul în stația de la Spitalul de Copii.

Ieri ma aflam in Cluj, pentru a ma inscrie la facultate. De ce tocmai la Cluj? Pentru ca a fost un oras cu cetateni civilizati si primitori. Sau cel putin asta credeam pana ieri cand asteptam autobuzul in statia Spitalului de copii, cand din geanta mi-a fost furat telefonul. Nu-mi pot explica cum in plina zi nimeni nu a vazut nimic. Banuiesc ca nu e nici primul, nici ultimul caz de genul asta, de aceea va rog pe aceasta cale sa suplimentati numarul politistilor din oras, pentru a combate infractiunile din locurile publice”, i se plânge tânăra, primarului.

Comentarii Facebook