Marti 5 Iulie

Spărgători de mașini reținuți de polițiștii clujeni. Acționau în zona Bulevardului Muncii


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 18 și 22 de ani, cercetați pentru comiterea unor furturi din mașini.

La data de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au identificat și reținut pentru 24 de ore doi tineri cercetați pentru comiterea unor furturi din auto”, informează IPJ Cluj.

Conform probatoriului administrat, în seara zilei de 5 august 2019, cei în cauză ar fi pătruns într-un autovehicul parcat pe Bulevardul Muncii și ar fi sustras circa 800 de lei, profitând de faptul că geamul mașinii era întredeschis.

De asemenea, la data de 7 ianuarie 2020, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale de pe Bulevardul Muncii, iar dintr-un autoturism parcat ar fi sustras o borsetă cu chei de autoturisme și circa 6 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cursul zilei de azi, față de tânărul în vârstă de 22 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Comentarii Facebook