Duminica 28 Aprilie

Soțul Georgianei Lobonț a spus cum a fost agresat de un viceprimar din Cluj: ”Pe vremuri era un interlop local!”


Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, a relatat pe larg cum era să fie bătut de un viceprimar din Ceanu Mare, care înjura ca la ușa cortului și a fost încătușat de jandarmi. 

Conflictul a avut loc duminică, 16 iulie, la finalul Zilelor comunei Ceanu Mare. Știri de Cluj a relatat în exclusivitate incidentul AICI. 

Cornel Crișan, viceprimarul comunei, l-ar fi împins și lovit pe Rareș Ciciovan, dar și pe o altă femeie, care ar fi chiar oficialului primăriei Ceanu Mare. Scandalul a fost unul foarte mare, pentru că jandarmii au fost obligați să intervină și să îl ”lege” pe viceprimar.

Scandalul a izbucnit după ce artista a terminat recitalul.

Georgiana era afară, la poze, și a venit s-o cheme și s-a apucat să înjure. El înjura tot timpul pe hol și pe o femeie, din câte am înțeles era nevasta lui, a bruscat-o, a scuturat-o. Îi înjura pe toți și, până la urmă, am vrut și eu să vad cine e cretinul ăsta că numai circ făcea. Toți oamenii au văzut, dar le era frică să spună ceva. Așa se zicea, că era beat. El a venit acolo, înjura și eu i-am zis să se calmeze, să nu mai urle, îmi era mai mare rușinea mie. A venit, a ridicat mâinile la mine, a făcut circ, jandarmii de afară au văzut și l-au și scos încătușat afară. Am și semnat acolo, am făcut plângere, i-au dat contravenție. Un comportament de viceprimar care nici n-are rost de povestit. El a sărit calul foarte mult. Numai înjurături, brusca pe toată lumea… Doamna era nevastă-sa și normal că atunci când au venit jandarmii ea n-a mai recunoscut. Eu am rămas șocat când am văzut că nu știam cine e de face așa tămbălău.

Primarul e mai în vârstă, dar el a fugit de acolo. Am terminat de cântat, cât am stat la poză… primarul a fugit că-l căuta să-l bată sau… habar n-am ce a zis. S-a comportat acolo foarte urât și eu m-am dus la el și i-am zis: «Vă rog frumos să vă calmați, nu mai înjurați». Că tot urla pe hol acolo că vine, că omoară, povești de le spunea grupului lui restrâns. Și a venit la mine cu «Tu ce vrei, mă? Tu cine ești?». Și când au văzut jandarmii că a pus mâna pe mine, că a zis că eu am pus mâna pe el, l-au încătușat și l-au scos. A făcut circ, a sunat el la 112… Îți dai seama, ca un om beat. Dar repet: toți oamenii au zis că e un om de doi lei și, vezi Doamne, era pe vremuri interlop local acolo, în sat, și lumea în fața lui nu zicea nimic. Și organizatorul ăla săracul… toate i s-au spart în cap.

Era un bădăran, urla pe hol și nu știa că eu îl aud. În fond și în esență, e un om care nu-și merită locul acolo”, a declarat Rareș Ciciovan, conform Cancan.ro.

Comentarii Facebook