Miercuri 24 Aprilie

Sorin Apostu huiduit si injurat in Piata Unirii la prezentarea lotului U Cluj - VIDEO


Primarul Clujului, Sorin Apostu, a fost injurat si huiduit la scena deschisa in momentul in care a fost prezentat ca invitat special al prezentarii lotului Universitatii Cluj. Suporterii "sepcilor rosii" nu l-au lasat sa vorbeasca si au scandat "M..e CFR, M..e CFR!".

Prezentatorul evenimentului l-a anuntat pe primar dupa prezentarea jucatorilor: "Iar acuma avem un invitat special pentru dumneavoastra, este vorba despre primarul orasului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. Sa ii spunem bun venit".

In acel moment, suporterii au explodat si au inceput sa fluiere si huiduie si i-au aratat primarului semne obscene. Apostu a inceput sa vorbeasca: "Buna seara! Voi sunteti cei care impreuna cu echipa de astazi ati adus echipa in Divizia A... Daca astazi suntem aici in piata este datorita dumneavoastra. Va multumesc!".

Primarul a fost intrerupt pe parcursul scurtului deiscurs de huiduieli si injuraturi la adresa rivalilor din Gruia: "M..e CFR, M..e CFR!".

Suporterii au declarat la final ca l-au injurat pe Sorin Apostu pentru ca "se arata mai mult cu cei de la CFR Cluj si pentru ca nu sustine echipa in Consiliul Local".

Comentarii Facebook