Solicitarea unei clujence pentru CTP: Să se încălzească scaunele în autobuze


Condițiile precare din vechile mijloace de transport în comun au fost deseori subiectl nemulțumirii clujenilor, însă municipalitatea și Compania de Transport Public au început să reînnoiască parcul auto, fiind achiziționate deja 40 de autobuze noi.

Totuși, uneori, solicitările unor călători par de-a dreptul ridicole.

O femeie se plânge primarului municipiului Cluj-Napoca de faptul că pe linia 36B neste frig în autobuze la primele ore ale dimineții, precizând că ar trebui să se încălzească și scaunele călătorilor.

Buna seara domnule primar. Va rog frumos sa rugati pe reprezentantii CTP din nou sa faca bine ca si dimineata dupa ora 06:00 pe ruta autobuzului 36b sa incalzeasca si scaunele clientilor nu doar pe ale lor sau sa se adapteze autobuzele ca sa fie o comanda comuna adica un singur buton pentru caldura soferilor si a clientilor pentru ca asta necesita o mica modificare care se poate face la o revizie obisnuita pentru ca si dansii sa simta frigul la care suntem noi supusi.

Suntem unii cu niste afectiuni grave si nu ne convine sa mai adaugam si alte medicamente celor pe care le luam zilnic.Va rugam frumos sa-i faceti sa inteleaga ca nu suntem niste animale ca sa stam cam o jumatate de ora pana cand ajungem in P-ta M.Viteazul intr-un frig de -10 grade cum a fost azi dimineata.

Va rog sa ne ajutati fiindca parca anume dansii nu pornesc caldura si eu cum cobor si iau autobuzul 47 pe la 07:00 incep sa ma simt dezmortita fiindca acei soferi isi fac datoria.

Este o jignire a dansilor care poate fiindca unii au doar 8 clase asta ne fac iar vara o pornesc la 35 de grade si spun ca s-a defectat si totul ca acesti taximetristi care poate sunt chiar dansii sa prospere iar eu altfel nu-mi explic aceasta situatie.

Oare daca Clujul nostru unde noi ne-am nascut candideaza la vreun titlu de oras european de ce in el sa nu circule autobuzele si noaptea si spun asta mai ales vara cand am vazut atatea grupuri de turisti straini ca ne viziteaza locul natal si care intradevar este extrem de poluat si asta nu numai din cauza asezarii geografice?”, se plânge clujeanca pe domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook