E-ON Gaz a spart strada Intre-Lacuri de doua ori in acelasi loc FOTO


Pe strada Intre-Lacuri, sparta de EON gaz in acest an de 5-6 ori pe o lungime de 500m, s-a realizat minunea. O groapa proasptat asfalatata a fost sparta din nou, la nici 1 luna de la astuparea ei.

"Daca in cazul gropii situate chiar la iesirea unei curti de bloc, cu 60 de masini, s-a putut asfalta a doua zi groapa, in cazul celorlalte gropi se pare ca nu s-a putut lucra cu aceasi promptitudine, ingreunand traficul pe o strada si asa ingusta, pentru mai multe zile.

La groapa proaspat sparta dupa asfaltare se poate vedea de ce plombele de 2x2m realizate peste gropile celor de la EON nu rezista la trafic si incep sa se "carieze" dupa prima ploaie. Stratul de asfalt cu care se acopera o groapa este net inferior celui spart, fiind de max 4-5 cm. Se poate vedea in imaginea trimisa diferenta dintre stratul dea sfalt cu care a fost "dotata" strada si cel cu care EON a plombat groapa de pamant praspat depus si tasat sau nu indeajuns.

Probabil au realizat ca n-au asfaltat groapa indeajuns de bine si s-au gandit sa repare din nou...pe cheltuiala noastra!", ne-a scris un Ionut.

 

Comentarii Facebook