Cum s-a produs accidentul de pe Feleac! Soferul unui Subaru a condus cu viteza nebuna VIDEO - IMAGINI SOCANTE


Accidentul de pe Dealul Feleacului, produs vineri dupa-amiaza, in jurul orei 18.35, a fost provocat de soferul unui Subaru, care a condus cu viteza si a pierdut controlul asupra volanului.

Soferul masinii marca Subaru, in varsta de 34 de ani, urca pe Feleac cu viteza foarte mare, a pierdut controlul asupra masinii, a intrat pe contrasens si a atins o Dacie Logan Break, iar din Dacie a ricosat in Dacia Sandero, pe care a facut-o praf.

Pasagerii din Dacia Logan nu au patit nimic, ca prin minune. In Dacia Sandero era o familie: mama, tata, fetita de 12 ani si bunica, care veneau din vacanta de Paste si se intorceau la Cluj.

Martorii au vazut flacari de sub capota autoturismului Subaru si au stins toti cu stingatoarele de masina incendiul. Tot martorii i-au scos pe oameni afara, i-au intins pe sosea pana au venit ambulantele, 2 SMURD si 4 autospeciale de la Serviciul de Ambulanta Cluj.

"Fetita din Sandero avea o rana care sangera la picior, mama ei era ranita la cap, tatal era ranit si nu putea vorbi. Soferul din Subaru si cel din dreapta erau inconstienti. Un martor a luat un topor si asa au reusit sa deschida usa de la Sandero, sa scoata familia de acolo pentru ca se blocasera usile", ne-a povestit un martor.

 

Soferul din Subaru a fost resuscitat de medici timp de o jumatate de ora, iar apoi a fost transportat la UPU Cluj, in stare grava.

 

Traficul a fost blocat o ora.

 

Imagini de la accidentul de pe Feleac! Din masinile implicate iesea fum VIDEO

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Soferul care a provocat accidentul pe Feleac a murit! Circula cu 200 de km/h

Comentarii Facebook