Soferii care si-au parcat masinile pe strazile Vidraru si Campului s-au trezit cu ele zgariate!

 

Masinile parcate pe strada Vidraru si Campului au fost peste noapte zgariate, insa nimeni nu stie nimic despre aceasta situatie.


"In noaptea de marti spre miercuri, pe strazile Vidraru - Campului din Manastur, TOATE masinile parcate au fost zgariate!!!

Fara exceptie. Ati mai primit informatii legat de asta? As vrea sa ne adunam cat mai multi sa facem plangere la politie. Asa ceva este inadmisibil!", ne-a scris Ioana pe adresa redactiei office@stiridecluj.ro

 

Pentru a afla detalii despre acest caz, Stiri de Cluj a facut o cerere in baza legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Politia a precizat ca in zilele urmatoare ne va da un raspuns.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Din perioada 23.04.2012 si pana in prezent nu a fost depusa nici o sesizare din partea cetatenilor de pe strazile Vidraru si Campului cu privire la zgarierea unor masini parcate pe aceste strazi.", potrivit subcomisarului de politie Adnana Ilies.

Comentarii Facebook