Șoferi nemulțumiți de traficul de dimineață din centrul Clujului: Un echipaj de poliție să gestioneze traficulTraficul rutier din centrul municipiului Cluj-Napoca le dă, de multe ori, bătăi de cap șoferilor, în special dimineața.

Un clujean se plânge de modul în care se desfășoară circulația în zona Pieței Cipariu, în special între orele 08.00-09.00.

Acetsa îi cere primarului să trimită un ehipaj de Poliție care să gestioneze afluxul de mațini care vin dinspre Calea Turzii sau Bulevardul Nicolae Titulescu, astfel încât participanții la trafic să nu se mai confrunte cu probleme.

Va rog sa directionati un echipaj de politie care sa gestioneze traficul in intersectia P-ta Cipariu - str. Traian Mosoiu, intrucat intre orele 8.00 - 9.00, masinile care vin disnpre Calea Turzii(sau Bd. Titulescu ) si care se deplaseaza spre teatru (Catedrala Ortodoxa), trec pe galben, astfel blocand intersectia, iar pentru a patrunde in intersectie de pe strada Traian Mosoiu, soferii trebuie sa faca slalom printre masinile care blocheaza neregulamentar intersectia. Ma confrunt cu aceasta problema zi de zi, cel putin in ultimele 3 saptamani in intervalul orar 8.45- 8.55”, se plânge clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Comentarii Facebook