Muncitori, răniți din cauza un șofer neatent la Gherla. Au fost loviți în timp ce lucrau pe stradăUn accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane, a avut loc, marți după-amiaza, în jurul orei 13:50, pe strada Mintiului, din municipiul Gherla, la intersecţia cu strada Florilor.

În urma primelor verificări s-a stabilit că un bărbat, de 53 de ani, din Mintiu Gherlii, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Florilor, dinspre strada Romana, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a pătruns în intersecţia cu strada Mintiului”, anunță oamenii legii.

Astfel, șoferul a acroşat un autovehicul condus regulamentar spre strada Mihai Eminescu, de un bărbat, de 32 de ani, din Gherla, care a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un vehicul parcat şi a acroşat trei bărbaţi.

Victimele, cu vârste cuprinse între 29 şi 59 de ani, efectuau lucrări de decolmatare a depunerilor existente pe acostamentul carosabilului, purtând echipamente de protecţie fluorescent reflectorizante.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook