Duminica 28 Aprilie

Sofer sub influența substanțelor interzise, prins pe străzile din Cluj. Avea și ,,marfa” la el


Un tânăr a fost prins de polițiști, la volan, sub efectul stupefiantelor, în Florești. Polițiștii au găsit și ,,marfă" în mașină.

,,La data de 7 ianuarie, în jurul orei 22.50, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control autoturismul condus pe strada Balastierei, din Florești, de un tânăr de 26 de ani, din județul Neamț”, informează IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, în urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat și ridicat muguri de plante susceptibile de a avea efecte psihoactive, înveliți în staniol, care ulterior au fost înaintați către polițiștii Brigăzi de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

unnamed (13).jpg

Comentarii Facebook