„De ce vă bateți joc de cei cu mașini electrice?”. Șoferii din Cluj se plâng că Primăria a instalat stațiile de încărcare „doar de frumusețe”


Șoferii de mașini electrice spun că odată cu introducerea plății pentru încărcarea acestora la stațiile amplasate de Primăria Cluj au pretenția ca stațiile să fie și puțin funcționale, nu doar „de frumusețe”. 

Un șofer spune că Primăria își bate joc de cei cu mașini electrice pentru că în oraș sunt multe stații care pur și simplu nu funcționează. 

„De ce vă bateți joc de cei cu mașini electrice? Aș dori să știu și eu de ce vă bateți joc de cei cu mașini electrice? 

Ați instalat stațiile doar de frumusețe ca să vă lăudați cu ele? Acum de când sunt cu plată mă așteptam și eu să funcționeze chiar și cele care nu mergeau până acum... dar surpriză, acum au dispărut toate stațiile din aplicație și nu se mai poate folosi nici măcar una din ele”, a sesizat un șofer. 

Și săptămâna trecut un clujean a sesizat o altă problemă. Bărbatul ar fi plătit de trei ori o sumă mai mare la stațiile de încărcare a mașinilor electrice ale Primăriei decât cea stipulată în aplicație și considera că în aplicația Primăriei ar fi o eroare care îi fură bani.

Vezi aici: Un clujean crede că este „jecmănit” la stațiile de încărcare a mașinilor electrice ale Primăriei Cluj: „Îmi fură bani”

Comentarii Facebook