Șofer de TIR prins de polițiștii clujeni beat la volan



Poliția Rutieră Cluj l-a oprit pe un bărbat de 60 de ani, din Oradea, conducând un camion în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În 24.07.2013, ora 19:45, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunală Căpuşu Mare l-au depistat pe D. STEFAN de 56 ani, din municipiul Oradea în timp ce conducea ansamblul de vehicule compus din autotractor și semiremorcă pe DN1 E60 pe raza comunei Căpuşu Mare, având o alcoolemie de 1.08 mg/l alcool pur în aer expirat”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin.1 din OUG 195/2002-republicată.


Tot miercuri, polițiștii au mai prins doi șoferi clujeni care circulau pe drumurile publice fără a poseda permise de conducere.

În 24.07.2013, ora 22.47, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei mun. Câmpia Turzii l-au depistat pe R. ADRIAN de 37 ani, din municipiul Câmpia Turzii în timp ce conducea un autoturism prin municipiul Câmpia Turzii, fără a poseda permis de conducere, a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest şi să i se recolteze probe biologice de sange.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul, împotrivirea ori sustragerea unui conducător al unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei”, faptă prevazută şi pedepsită de art.87 alin.5 din O.U.G 195/2002 republicata şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevazută şi pedepsită de art. 86, alin. 1 din O.U.G. 195/2002 republicată” transmit .

În 24.07.2013, ora 12:15, poliţişti riutierui din cadrul Secţiei 4 Poliţie l-au depistat pe P. MARIAN de 60 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un scuter pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca fără a poseda permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin.1 din OUG 195/2002-republicată”, mai transmit reprezentanții IPJ CLuj.

Comentarii Facebook