”Parcă suntem pe altă planetă” - Ce spun doi turiști britanici despre România - VIDEO


Maryssa și Shaun Gray, doi britanici foarte pasionați de călătorii, au ajuns în România și spun că au rămas foarte impresionați de peisaje și de mâncarea tradițională.

Aceștia au vizitat în cele trei săptămâni petrecute pe pământ românesc, Râșnov, Brașov și Buzău, și au numai cuvinte de bine. ”Mâncarea este autentică și delicioasă, mai bună decât în toate locurile în care am fost până acum”, a povestit Shaun, pe canalul său de YouTube.

În Munții Buzăului, cei doi au vizitat bisericile rupestre. O provocare pentru ei a reprezentat-o drumurile încă neasfaltate din zonă, dar și faptul că cei mai mulți localnici nu vorbeau engleza.

Cei doi au fost extrem de impresionați de vulcanii noroioși, pe care i-au filmat inclusiv cu drona. Britanicul a spus că, odată ajuns acolo, s-a simțit de parcă ar fi ajuns pe altă planetă. ”Vulcanii noroioși din Buzău sunt un fenomen aparte, mă simt de parcă aș merge pe altă planetă”, spune Shaun.

La București, Maryssa și Shaun au făcut și un tur culinar. Cei doi nu au ratat delicioșii mititei de la Obor. ”Micii sunt excelenți și merg perfect cu o bere românească”, precizează Maryssa.

Lor le-a plăcut foarte tare în Centrul Vechi, unde au mâncat, printre altele zacuscă și jumări. ”Bucureștiul este un amestec perfect de arhitectură modernă și veche. Ne-am îndrăgostit mult de România și am întâlnit mulți oameni drăguți, iar mâncarea a fost uimitoare. Atât de plăcut a fost, încât ne doream să nu mai plecăm din România”, adaugă Shaun.

Comentarii Facebook