SOC! Ce declara Elena Botezan, sefa DNA Cluj, despre "vizitele" lui Calin Stoia la bazin


Procurorul sef al DNA Cluj, Elena Botezan, a comentat declaratia data de seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, conform careia Calin  Stoia facea tratament la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj cu acordul procurorilor.

"Nu am cunoscut existenta acestor proceduri si nici faptul ca s-a deplasat la bazin. Am aflat abia luni, 11 decembrie, acest lucru", a spus sec Elena Botezan.

Declaratiile facute de seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, sunt diferite. Seful IPJ Cluj a spus ca procurorul DNA, care ancheteaza acest caz, si-ar fi dat acordul ca Stoia sa mearga la spital pentru a-si trata afectiunea de la coloana vertebrala. "Am cerut si aici o analiza si vom vedea. In privinta accesului in bazin, Stoia a fost montorizat in permanenta", a mai afirmat Pacurar.

Afirmatiile sunt intarite si de un comunicat de presa al IPJ Cluj, trimis luni seara, in care se spune ca: "In urma cu 10 zile, arestatul preventiv S. Calin a solicitat efectuarea unui consult medical, medicul unitatii recomandand efectuarea de investigatii medicale de specialitate. Aceasta solicitare a fost adusa la cunostinta procurorului sef al DNA care si-a dat acordul pentru efectuarea de investigatii de specialitate". Citeste AICI mai multe.

Calin Stoia, acuzat de dare de mita in cazul Apostu, a fost filmat, luni dimineata, in timp ce iesea singur de la bazinul de tratament al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj, cu toate ca judecatorii au interzis eliberarea lui pentru ca risca sa ia contact cu martorii din dosar. Vezi AICI imaginile.

Comentarii Facebook