”Șmecherii” parchează mașinile pe pista de bicicliști, dar polițiștii sunt ocupați să pozeze stâlpii FOTO


Un clujean a surprins, miercuri, mai multe mașinu parcate pe trotuar si chiar pe pista de bicicliști de pe str. Dorobanților, iar spre marea lui surpriză, un polițist era prezent la fața locului, însă ignora complet aceste abateri, fiind mai preocupat de fotografierea unui afiș de pe un stâlp.

Am fost nevoie ca ieri 9 oct sa rezolv cateva probleme in centrul clujului asa ca am luat la picior trotuarul de pe str. Dorobantilor. Incepand cu Finantele se poate observa o masina parcata pe troturar care blocheaza pista de biciclete (deci dubla abatere 1-parcata pe trotuar, 2 ca este parcata pe pista de biciclete). Nu ar fi fost asa de grav daca la nici 30 de metri un domn politist de la politia locala era mai fascinat sa fotografieze un afis lipit pe un stalp!!!! Atentie ditamai masina pe trotuar si el poza afise (probabil se gandea ca sefii lui vor amenda pe cei cu afisul), sau poate ca masina era a cuiva important de la finante, sau din Cluj”, ne-a scris un clujean nemulțumit, care a realizat și fotografiile.

Incidentul nu era singular, pe aceeași stradă fiind mai multe parcări similare pe care polițistul nici nu le bagă în seamă.

Urmatoarea intersectie scenariul se repeta, o dubita este parcata exact in acelasai conditii, mai mult un biciclist se vede foarte deranjat si incomodat de acest lucru, dar neimportant pentru domnul de la politia locala. Urmatoarea intersectie (cu strada Pitesti) se repeta alt scenariu clujean, adica masina parcata in intersectie, cu nesimtire care evident incurca la maxim traficul rutier, lucru ce reiese din poze. Prea putin important pentru domnul de la politia locala”, mai povestește bărbatul.

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook