Smecheri de Cluj! O femeie insarcinata a fost la un pas de a fi batuta dupa ce i-a ocupat unui clujean locul de parcare, nemarcat FOTO

 

O tanara de  25 de ani a fost la un pas sa fie batuta pe strada Rasinari din cartierul Gheorgheni. Greseala tinerei: a parcat pe locul unui sofer, care nu era, insa, marcat in niciun fel.

 

Tanara a ajuns in jurul orei 18.00 la blocul de pe strada Rasinari nr. 4 si si-a parcat masina Peugeot, nestiind ca este un loc de parcare folosit de altcineva, intrucat in zona nu exista niciun fel de indicator cum ca ar fi locuri de parcare platite sau parcari amenajate. Practic, tanara insarcinata a parcat langa niste garaje. Spatiul pe care femeia si-a lasat masina nu este marcat nici macar ca fiind loc de parcare, pe strada nefiind trasate linii de marcaj.

 

"Ceva mai incolo era o placuta cu locuri cu parcare cu abonament si, desi erau libere, nu am parcat acolo. Aici nu era nimic, nici placuta, nici marcaje", ne-a povestit D.M.

 

Cand a revenit la masina, tanara, s-a trezit ca autoturismul ei este blocat de un Volkswagen. 

 

"M-am intors dupa cel mult o ora. Masina mea era blocata asa ca am inceput sa intreb pe la oamenii din bloc a cui este. Am aflat in final cui  apartine masina si m-am dus. Am dat peste un tanar atletic in jur de 30 de ani. L-am rugat frumos sa vina sa mute masina sa pot pleca.  A refuzat categoric si mi-a zis ca nu o muta pana dimineata ca sa nu pot pleca. A inceput sa zbiere la mine ca parcarea aia e a lui si timp de 15 minute nu s-a oprit. Mi-a spus ca am nororc ca e binedispus ca altfel ma si batea si nu mai plecam pana dimineata si ca nu sunt prima careia i se intampla asta, ne-a povestit D.M, in mesajul trimis pe adresa de office@stiridecluj.ro.

 

Purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca politistii locali au fost trimisi sa verifice acest caz. "Vom cerceta sa vedem daca acel loc de parcare este marcat si daca se plateste taxa. In orice caz, doamna agresata poate, pe baza fotografiilor si a martorilor, sa il dea in judecata pe cel care a agresat-o", a completat Oana Buzatu.

 

Nu uitati, daca aveti si Dvs imagini foto sau video interesante le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro!

Comentarii Facebook