Duminica 11 Aprilie

”Șmecher” din Vaslui, prins de polițiști plimbându-se pe ATV-ul pe stradă, la Cluj. Nici permis nu aveaPolițiștii clujeni l-au prins, azi-noapte, pe un băbat în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, prin Mănăștur.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 00:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au identificat un bărbat care conducea un vehicul neînmatriculat pe raza municipiului Cluj-Napoca”, potrivit IPJ Cluj.

Bărbatul de 37 de ani, din judeţul Vaslui, a fost depistat în timp ce conducea pe Calea Mănăştur, din municipiu, un ATV, acesta nefiind înmatriculat. Totodată, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Acetsa este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook