Sambata 17 Aprilie

Hoții de brazi își fac deja proviziile pentru Crăciun. Polițiștii au confiscat aproape 300 de pomi de la un clujeanPolițiștii clueni au confiscat peste 280 pomi de Crăciun, deţinuţi fără documente de provenienţă, care urmau a fi comercializaţi în mod ilicit.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Beliş, împreună cu lucrători din cadrul ocolului silvic, au acţionat pentru combaterea comerţului ilicit cu brazi”, informează IPJ Cluj.

Astfel, oamenii legii au identificat şi confiscat 285 pomi de Crăciun – specia brad argintiu, în valoare de circa 6.000 de lei, deţinuţi de un bărbat din localitatea Poiana Horea.

Aceştia erau depozitaţi într-o anexă din curtea imobilului şi, conform verificărilor efectuate, urmau a fi comercializaţi ilicit.

Bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru brazi așa că a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, conform Legii nr. 171/2010, pentru deţinere de material lemnos fără documente de provenienţă.

Comentarii Facebook