Smecher de Cluj luat pe sus de politie! Un sofer si-a parcat masina de teren in Piata Avram Iancu, in plina strada - VIDEO

 

Un sofer a demonstrat cu prisosinta ca merita diploma de Smecher de Cluj, dupa ce  astazi si-a parcat  masina in Piata Avram Iancu, in strada, blocand o banda de mers. Autoturismul de teren a fost luat pe sus de politistii comunitari la ora 18,15.

 

Autoturismul marca Jeep, cu numarul CJ 02 KOM a fost "parcat" pe prima banda de mers la cativa metri de intersectia cu Bulevardul Eroilor. Soferul nici macar nu a pus avariile si a disparut, iar politia comunitara a fost chemata de un sofer care si-a pierdut rabdarea.

 

Pana cand a venit masina de ridicari, traficul a fost ingreunat si a fost nevoie de un politist comunitar si unul de la rutiera pentru a dirija circulatia. 

 

Autoturismul de teren a fost ridicat si dus in parcarea amenajata la iesire din oras, de unde "Smecherul de Cluj" o va recupera dupa ce va plati 410 lei. Soferul trebuie sa mai achite si o amenda de 250 de lei si a primit si 3 puncte penalizare.

 

Comentarii Facebook