SKIRT BIKE CLUJ 2013: Biciclistele în fustă vor defila prin Cluj-Napoca

 

Biciclistele sunt așteptate la o nouă ediție SKIRT BIKE, care va porni din Parcul Central, din fața Cazinoului. 

 

Evenimentul este organizat de Skirt Bike si Clubului de Cicloturism ”Napoca” (CCN), duminică, 2 iunie, de la ora 17.00.

 

Sunt invitate sa vina pe doua roti, in tinute cochete, toate fetele, domnisoarele si doamnele pentru care bicicleta este sau ar putea deveni un mijloc firesc de deplasare cotidiana in oras si care cred ca merita aratat si altora ca este compatibil cu eleganta si feminitatea”, a declarat Radu Mititeanu, directorul CCN.

 

Itinerarul marsului pe doua roti din 2 iunie este: Parcul Central "Simion Barnutiu" (din fata Casinoului) - str.George Cosbuc - str. Cardinal Iuliu Hossu - str. Emil Isac - str.Memorandumului - str. Petru Maior - p-ta Lucian Blaga - str. Napoca - p-ta Unirii - bd.Eroilor - p-ta Stefan cel Mare - p-ta T.Cipariu - p-ta Stefan cel Mare - p-ta Avram Iancu - str.Cuza Voda - p-ta Mihai Viteazu - str.Regele Ferdinand - p-ta Unirii - str.Memorandumului - Calea Motilor - str.George Cosbuc - str. Uzinei Electrice - pista de biciclete de pe malul Somesului - pasarela - bd. 1 Decembrie 1918 - podul Garibaldi - Parcul Central "Simion Barnutiu" .

 

Desigur, baietii si domnii sunt si ei bineveniti sa pedaleze, eleganti pe bicicleta, in urma biciclistelor, in cadrul Skirt Bike Cluj, sa admire, fotografieze si felicite cele mai sic participante si sa ofere la final flori partenerelor lor care au contribuit astfel la reducerea perceptiei publice gresite ca bicicleta ar fi legata in mod necesar de ideea de sport sau de efort, de un anumit tip de echipament, si deci mai putin conciliabila cu eleganta vestimentara”, a mai spus Radu Mititeanu.

 

Femeile sunt cele mai bune ambasadoare ale mersului pe doua roți. Inspira și incurajeaza și alte femei sa mearga pe bicicleta! Curajul tau le va face lor drumul mai ușor pentru ca fiecare dintre noi militeaza pentru un oraș mai frumos pe bicicleta. Și nu ești singura, alaturi de tine, in toate orașele țarii zeci de femei pedaleaza in fiecare zi catre serviciu, școala, casa sau intalniri cu prietenii!”, a afirmat Oana Deliu, coordonatorul national Skirt Bike.

 

Aceasta actiune se desfasoara in paralel in alte 10 orase mari din Romania - Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brașov, București, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Iași, Sibiu și Timișoara. 

Comentarii Facebook