Sindicalistii din administratie sunt de partea protestatarilor


Biroul Executiv al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie (FNSA) sprijina protestele, care sunt o consedinta a politicii duse de actualul guvern.

"Bazandu-se pe o majoritate parlamentara care nu reflecta realitatea alegerilor parlamentare si nici interesele cetatenilor, pe mecanisme de manipulare politica – asumarea raspunderii guvernului pe legi de importanta majora pentru societate - pentru a eluda dezbaterea publica, pe minimalizarea si desconsiderarea societatii civile, abuzand de putere si impunandu-si punctul de vedere printr-o maniera dictatoriala, toate acestea fiind orchestrate si coordonate de catre Presedintele tarii, prin Guvernul Romaniei, care se face responsabil de toate aceste abuzuri", se arata in comunicatul FNSA.

"Consideram ca aceste proteste sunt indreptatite si justificate, reprezentand un strigat al cetatenilor, al oamenilor simpli care traiesc si muncesc in Romania de azi, motiv pentru care ne solidarizam cu participantii la aceste actiuni si le recomandam membrilor F.N.S.A. care vor sa participe  sa fie pasnici si civilizati.

F.N.S.A. spera ca, in ceasul al doisprezecelea, clasa politica din Romania va renunta la servirea grupurilor de interese si isi va indrepta atentia asupra problemelor romanilor", se mai arata in documentul citata.

Biroul Executiv al FNSA contesta orice act de violenta fizica sau verbala in manifestatiile publice.

Comentarii Facebook