Și-a găsit mașina lovită pe o stradă din Cluj-Napoca. Autorul a FUGIT - FOTO

 

Un clujean și-a găsit mașina lovită în parcarea, pe strada Mecanicilor, vineri dimineața. Autorul nu a oprit, ci și-a văzut mai departe de drum.

 

Un sofer probabil aflat in stare de ebrietate, probabil posesor al unei masini SUV a lovit masina de serviciu a sotului meu (parcata pe trotuar) si a fugit de la locul accidentului. Este  a treia oara in 6 ani când are loc un astfel de incident in fata casei noastre. 

 

Mentionez ca locuim pe strada Mecanicilor, o strada extraordinar de traficata, unde au avut loc nenumarate accidente din cauza vitezei excesive cu care se circula (strada este lunga, in panta si e preferata de soferii vitezomani). Limita de viteza pe strada este de 30 km/ora, dar nimeni nu tine cont de acest lucru. Am facut ani la rand nenumarate demersuri prin care am cerut sa se aduca un radar pe strada, sa se ia masuri prin care sa se limiteze totusi viteza.

 

S-au pus 2 bumpere (solutia primariei), dar deoarece camioanele nu franau si cele mai multe locuinte sunt foarte vechi si sunt toate situate chiar la strada, s-au subrezit fundatiile caselor, au aparut fisuri in pereti si o parte din locatarii strazii au cerut scoaterea unuia dintre ele, care ajuta cat de cat la limitarea vitezei. Am cerut instalarea unor praguri la sol mai mari,  care sa oblige soferii sa franeze fara exceptie (un model vazut in Germania si Olanda), dar nu gasim intelegere si interes la angajatii primariei. Va rugam sa faceti publice imaginile pe care vi le trimit si sa ne ajutati intr-un nou demers pentru reglementarea situatiei traficului pe strada, pe care am de gand sa il initiez. Nu este normal sa ne fie teama pe trotuar, sa ne fie teama ca ne lovesc masinile parcate pe trotuar sau sa nu putem scoate masinile din garaj, mai ales dimineata si dupa-masa, din cauza traficului infernal de pe strada”, ne-a relatat Manuela Cocisiu.

Comentarii Facebook