„Servicii scumpe și de proastă calitate”. Ce spun clujenii despre gunoierii de la Supercom, în august Tișe amenința să le rezilieze contractul, acum tace


Clujenii dau de pâmânt cu gunoierii de la Supercom. Nu trece o zi în care firma de salubritate să nu fie criticată de clujeni în sesizările pentru Primăria Cluj.

„Serviciul de salubritate nu-și face treaba, întârzie regulat cu ridicarea deșeurilor, ce se întâmplă? Servicii scumpe și de proastă calitate! Str. București, nr.64”, se arată într-o sesizare pentru autoritățile locale, publicată în data de 11 decembrie.

Problemele se țin în lanț în Cluj din cauza gestionării proaste a deșeurilor din municipiu. Oamenii reclamă că gunoiul nu este strâns corespunzător, pe lângă faptul că nu este colectat selectiv.

Amintim că la sfârșitul lunii august președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, promitea să rezilieze contractul cu Supercom în urma scandalului mirosului de la CMID, pentru că firma nu ar fi reușit să încheie contracte cu populația județului pentru ridicarea deșeurilor.

„Am dat un ultim avertisment firmei Supercom. Și aici nu am în vedere că miroase depozitul, ci ca să se încadreze în contract. Eu mă gândesc să reziliem contractului, dacă nu intră în limitele contractuale”, a spus Alin Tișe în ședința Consiliului Județean Cluj.

Luni mai târziu însă, mirosul a trecut, problemele au rămas, iar șeful Consiliului Județean tace.

„Vă scriu din păcate în legătură cu o nesimțire de nedescris din partea companiei care se ocupă de deșeuri, și anume supercom. 

Azi dimineață, data 10 decembrie 2023, au strâns deșeurile de pe strada Meteor 41A. Problema este că au strâns o singura pubelă din câte sunt, e plin de gunoi și mizerie, nu au strâns tot. 

Menționez că pe strada asta nu se strânge gunoiul după modelul colectării selective... Totul ajunge în aceeași mașină în același timp. Vă atașez poze ca dovada nesimțirii lor, acolo sunt gunoaie de toate tipurile, saci menajeri, cartoane, de tot felul”, se arată într-o altă sesizare pentru Primăria Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook