Sentința în dosarul lui Sorin Apostu a fost amânată pe 25 iulie

 

Sentința în dosarul în care fost primar al Clujului, Sorin Apostu, este cercetat pentru fapte de corupție va fi pronunțată în 25 iulie, fiind amânată de judecătorul de la Curtea de Apel Mureș pentru a avea timp de deliberare.

 

Alături de Sorin Apostu, în 25 iulie vor afla sentința și soţia sa, Monica Apostu, şi omul de afaceri Călin Stoia.

 

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Târgu Mureş, Anuţa Liliac, a spus că pronunțarea se va face în 25 iulie, la ora 12.30.

 

Apostu a fost arestat în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, fiind acuzat de fapte de corupție.

 

Potrivit DNA, Sorin Apostu a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influenţă în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (23 acte materiale) şi primire de foloase necuvenite.

 

Alături de fostul primar a fost acuzat și Călin Stoia, administrator al SC Compania de Salubrizare Brantner Vereş S.A, pentru dare de mită în formă continuată (18 acte materiale), participaţie improprie la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale).

 

Sorin Apostu și-a dat demisia din funcția de primar în 15 februarie și a fost eliberat din arest numai în 28 septembrie 2012.

Comentarii Facebook