Seful Politiei Cluj, Ioan Pacurar, botez de cinci stele la un hotel luxos - EXCLUSIV VIDEO

 

Seful Inspectoratului de Politiei al Judetului (IPJ) Cluj, chestorul de politie Ioan Pacurar, si-a botezat copilul, iar petrecerea a facut-o sambata, 29 octombrie, la cel mai luxos hotel din Cluj-Napoca.

 

Seful Politiei Cluj a invitat la botez nume "grele" din mediul politic, de afaceri, universitar, dar si personaje cercetate penal in dosare grele.

 

Din mediul politic clujean au fost prezenti in special reprezentanti din PSD si PNL, dar si din aturajul acestor partide. Astfel, dupa ora 16.00, si-au facut aparitia la Grand Hotel Italia senatorul Alexandru Cordos, fostii ministri Ioan Rus si Vasile Puscas, fostul prefect si actualmente consilier judetean Valentin Cuibus, ginerele fostului senator Grigore Zanc. PNL -ul a fost reprezentat de senatorul Marius Nicoara si deputatul Horea Uioreanu.

 

Din partea PDL au fost prezenti numai presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si viceprimarul Radu Moisin.

 

Nu au lipsit nici reprezentantii mediului universitar: profesorul Constantin Ciuce, rectorul UMF Cluj, profesorul Marius Bojita, profesorul Grigore Baciut, prorector UMF Cluj, Vasile Muresan, managerului Clinicii de Pneumoftiziologie, si chirurgul Teofil Pop, patronul Clinicii Interservisan.

 

La botez au fost invitati si oameni de afaceri: Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, Ioan Ghiran, patronul hotelului Napoca, Vasile Onaca, patronul Oncos, Eugen Veres, actionarul firmei de salubritate Branter-Veres si Dorel Goia.

 

De la petrecere nu au lipsit nici politistii: Rus Herdea, Pop Puscas (fosti sefi in cadrul Politiei Cluj), Alexandru Muresan, seful Politiei Rutiere Cluj, si Cristian Pintea, adjunctul sefului IPJ Cluj.

 

Un preot invitat la petrecere pentru a tine o scurta slujba a declarat pentru Stiri de Cluj, sub protectia anonimatului, ca "luxul si abundenta de pe mesele invitatilor contrasteaza prea tare cu saracia romanilor. Mi-au spus sa binecuvantez si mancarea, ceea ce mi s-a parut prea mult". Fetete bisericesti, in frunte cu episcopul Vasile Somesanul, au plecat de la petrecere dupa o ora.

Comentarii Facebook