Bazin olimpic la Campia Turzii. Complexul de natatie costa 18 milioane de lei


Primaria din Campia Turzii investeste 18 milioane de lei intr-un Complex Olimpic de Natatie. 

Baza va avea doua bazine, unul de 544 metri patrati (circa 20 de metri lungime), cu 8 culoare de 25 de metri si o capacitate de 100 de persoane, iar celalalt pentru incepatori, cu doua culoare de 12,5 metri si cu o capacitate de 28 de persoane, scrie turdanews.net.

Cu toate ca este denumit "olimpic", complexul nu respecta standardele necesare gazduirii competitiilor internationale. Pentru a putea fi acreditat, bazinul principal ar trebui sa aiba o lungime de 50 metri si o latime de 25 metri, 10 culoare, fiecare dintre ele avand latimea de 2,5 metri. Adancimea apei ar trebui sa fie de maximum 2 metri, iar bazinul principal ar trebui sa aiba un bazin de incalzire cu 25 de metri lungime si 8 culoare.

Complexul va avea sauna, sala de gimnastica, dusuri, vestiare, un restaurant si o terasa exterioara, iar la etaj tribune pentru 360 de persoane.

Valoarea totala a investitiei este de 18,5 milioane de lei si va fi suportata dintr-un credit contractat de Primaria Campia Turzii pe 20 de ani. Intretinerea ar urma sa coste 170.000 de euro pe an.

Comentarii Facebook