Seful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a GAFAT în cazul elevului cu Sindrom Down! Mama tânărului: ”Fiul meu nu are Sindrom Down”

 

Inspectorul general școlar Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că un elev care a luat o medie foarte mare la BAC suferă de Sindrom Down, dar mama tânărului susține că nici vorbă de acest lucru. 

 

Este regretabil că a apărut numele copilului meu ca un copil cu Sindrom Down. Nu mă derajează că s-a scris asta pentru că aș avea ceva cu acei copii, dar copilul meu suferă de dislexie și disgrafie și are urme de encefalopatie în sechele. 

 

Într-adevăr copilului meu este un copil merituos. A muncit enorm ca să aibă aceste rezultate la Bacalaureat. A muncit practic non-stop. A lucrat pentru Bacalaureat suplimentar decât orele de scoală și câte 4 ore în plus. Ne străduim să-l recuperăm și suntem foarte mândri de el”, a declarat mama tânărului, Corina Cherebețiu.

 

Inspectorul general școlar Cluj, Valentin Cuibus, a declarat pentru Știri de Cluj, joi seara, că după ce s-a scris în presă despre Mihai Mocean, elevul de la Liceul Adventist Maranatha care a obținut media 7 la Bacalaureat, a cerut o situație exactă inspectorilor de specialitate. ”Am făcut o mică analiză și am aflat că nu e singurul. Mai este un elev pe care îl cheamă Cezar Bogdan Cherebețiu și care a luat BAC -ul cu media generală de 9.20.

 

A avut nota 10 la Istorie. După câte am verificat în bazele noastre de date sunt doi elevi. Ei au beneficiat de condiții mai speciale de examen, având o oră în plus să scrie lucrările”, a declarat Valentin Cuibus.

 

Citește AICI tot ce a declarat Valentin Cuibus.

Comentarii Facebook