Sefii U Cluj nu cred ca pretul biletelor la meciul cu CFR Cluj va incepe de la 180 de lei VIDEO


Directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, nu crede ca pretul biletelor la meciul cu CFR Cluj, din 19 noiembrie, va incepe de la 180 de lei.
 
"Putem discuta pe supozitii, apropo de ce am aflat acum o saptamana despre meciul cu CFR, cum ca cei de la CFR vor avea meciul suspendat din cauza petardelor pe care le vor arunca la meciul cu Dinamo. Acum a aparut varianta aceasta cu preturile la bilete. Discutam pe speculatii. Nu cred ca un club profesionist isi propune sa joace fara spectatori, daca tot vorbim de fair-play si sportivitate nu ne putem preta la astfel de lucruri. Nu cred ca se vor mai repeta astfel de lucruri intr-o societate in care sportivitatea ar trebui sa primeze. Cred ca s-au tras invatamintele necesare. Ce sa demonstram? E cunoscut ca suportul fanilor lui U Cluj, ca numar si ca efervescenta, poate rivaliza cu orice alt club din tara. Apropo de supozitii si anumite medii de informare. Cand mai apar stiri de asa-zisa senzatie, rugamintea noastra e sa fim si noi contactati, pentru ca mi se pare o regula de jurnalism facut responsabil, mai ales cand vorbim de subiecte cu asa-zis iz de scandal", a afirmat Irimies.
 
La ultimul meci dintre U Cluj si CFR Cluj, disputat pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" au fost unele mici "sicane" din oartea sefilor din Gruia care au inchis casa de bilete mai devreme, au legat direct la boxele arenei galeria "feroviara".

Nici jucatorii U Cluj nu au fost mai "cuminti", fiind acuzati ca au lipit in vestiar cateva zeci de stickere cu un suporter U care urineaza pe sigla CFR.

 

Vezi mai jos imagini din vestiarul oaspetilor din stadionul CFR Cluj, plin cu stickere...

Jucatorii de la U Cluj au lipit in vestiar stickere cu un suporter U care urineaza pe sigla CFR - VIDEO si FOTO

Galeria CFR Cluj a scandat in difuzoarele stadionului pentru a acoperi glasul suporterilor U Cluj - VIDEO

Comentarii Facebook