Miercuri 24 Aprilie

Muncitorii de la linia de tramvai asfalteaza si pe ploaie in Manastur VIDEO


Un clujean a filmat cum muncitorii de la linia de tramvai din cartierul Manastur, strada Primaverii, asfalteaza si pe ploaie.

Imaginile au fost filmate zilele trecute cand muncitorii Asocierii SWIETELSKY Baugesellschaft mbH - Astalrom - Euroconstruct - Transferoviar Grup lucrau la structura de rezistenta a liniei de tramvai in ciuda ploii de afara.

"In acele zile a plouat in oras si muncitorii nu s-au oprit. Or fi constructorii austrieci, dar cand vin in Romania totul se face o apa si un pamant. Probabil ca asfaltand pe ploaie vor aparea unele probleme la structura de rezistenta, dar stiu ei mai bine", ne-a scris Sorin, un cititor Stiri de Cluj, care a realizat si filmul.


Asfaltarea pe linia de tramvai este facuta de firma Viarom Construct, parte a grupului francez Eurovia.

 

In vara, mai multi muncitori ai austriecilor de la SWIETELSKY Baugesellschaft mbH au fost fotografiati in timp ce dormeau pe santier. "Iata cum se 'lucreaza' la linia de tramvai din Manastur! Sigur o sa fie gata! .......candva", a scris un clujean.

Constructorii s-au angajat ca primul tronson al liniei de tramvai, intre cartierul Manastur si Piata Garii, va fi terminat pana in luna mai 2012.

 

Vezi cum dormeau angajatii...

Muncitorii de la linia de tramvai dorm in timpul programului? FOTO

Comentarii Facebook