Duminica 28 Aprilie

Se încălzește vremea la Cluj, însă în weekend vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare. Vezi ce temperaturi se vor înregistra în următoarele patru zile


După ce zile trecute maximele nu depășeau cu mult pragul înghețului, în zilele care urmează maximele vor urca până la 10 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, chiar dacă temperaturile vor fi puțin mai blânde, ninsorile își vor face simțită prezența în mai mult localități ale județului Cluj, printre care și Cluj-Napoca. 

Joi, 15 decembrie

Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi reduse. Maxima zilei va fi de 5 grade Celsius, iar minima este de 0 grade Celsius.

Vineri, 16 decembrie

Vremea se mai încălzește. Pe timpul zilei vor fi așteptate 10 grade Celsius și pe timpul nopții vor fi așteptate 4 grade Celsius. Chiar dacă vremea se încălzește nu trebuie să ieșim din casă fără umbrelă. Șansele de ploaie vor fi de 98%.

Sâmbătă, 17 decembrie

Vremea se mai răcește. Maxima zilei va fi de 7 grade Celsius, iar minima va fi de -5 grade Celsius. Atât pe timpul zilei cât și al nopții sunt așteptate câteva reprize de ploaie și ninsoare, șansele de precipitații fiind de 92%.

Duminică, 18 decembrie

Vremea devine și mai rece. Pe timpul zilei este așteptat doar un grad Celsius, iar pe timpul nopții -6 grade Celsius.


Comentarii Facebook