A mers să se plimbe în pădure și nu s-a mai întors. Un clujean, dat dispărut într-o localitate din Bistrița-Năsăud. L-ați văzut?


Un clujean în vârstă de 29 de ani, care se afla la casă de vacanță a familiei din localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud, a dispărut fără urmă miercuri, 14 decembrie. Tânărul ieșise la plimbare cu câinele său într-o pădure din apropierea cabanei și nu s-a mai întors. 

ROBA RĂZVAN ROBERT, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, se afla miercuri la casa de vacanță a familiei din localitatea Sigmir, Bistrița-Năsăud. Spre după-masă, acesta a ieșit împreună cu câinele său să se plimbe într-o pădure din localitate, fiind plecat aproximativ o oră, potrivit apropiaților. 

La o oră după plecare, patrupedul s-a întors la cabană fără stăpân. Cel din urmă a fost căutat de familie, care ulterior a sunat la 112. Începând de miercuri seara, tânărul este căutat de polițiști, o echipă de jandarmi, pompieri, salvamontiști și zeci de voluntari.

SEMNALMENTE

Bărbatul are 1,80 metri, 80 de kilograme aproximativ, păr scurt brunet, iar la data dispariției purta o geacă de fâș albastră, blugi și bocanci de culoare neagră, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud. 

bistrita disparut.jpg

Orcine poate oferi informații cu privire la acesta, este rugat să sune la Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție. 


Comentarii Facebook