Atenție, șoferi! Drumarii au intervenit cu material antiderapant pe mai multe drumuri din județul Cluj, unde s-a format polei


Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de joi, 15 decembrie, pe raza judeţului nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier dar, din cauza temperaturilor apropiate de zero grade Celsius înregistrate, există posibilitatea ca circulaţia să fie afectată ca urmare a fenomenului de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de miercuri, s-a acţionat pe șase drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a patru utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe șase drumuri judeţene, cu cinci utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 30 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu trei utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe trei drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu două utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 4 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe opt drumuri judeţene, cu patru utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe cinci drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu cinci utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 21 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile situate în zonele Gherla și Dej, intervențiile specifice activității de iarnă în cursul ultimelor 24 de ore au fost doar de verificare a stării drumurilor și condițiilor de circulație, nefiind necesară folosirea de utilaje specifice sau de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Sursa foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook 

Comentarii Facebook