Se face DREPTATE? Cazul polițistului clujean umilit de șefi va fi anchetat de ministrul de Interne

 

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului de Interne, Radu Stroe, să facă o anchetă la Cluj pentru a se vedea de ce a demisionat un polițist, după ce a fost umilit de superiorii săi.

 

Agentul Sergiu Todea a avut curajul să îl amendeze pe adjunctul IPJ Cluj, comisarul șef Cristian Pintea, care a trecut pe trecerea de pietoni fără să acorde prioritate. A fost ulterior șicanat aproape 2 ani și sancționat. Todea și-a dovedit nevinovăția în instanță, dar și-a dat și demisia. 

 

Nu am avut pentru ce să mai rămân. M-am luptat aproape singur împotriva unui sistem care funcţionează foarte bine. Nici unul dintre şefi nu mi-a fost aproape în cei doi ani de calvar prin care am trecut. Am muncit din greu şi cu ce m-am ales? Aşa că, după ce am câştigat procesele, am decis să îmi dau demisia. Mă simt mult mai bine şi voi vedea eu ce voi face”, a declarat fostul poliţist.

 

Polițistul din Cluj UMILIT de șefi cu motive INVENTATE. A scăpat cu ajutorul unor colegi CURAJOȘI - EXCLUSIV

 

Victor Ponta a declarat că este vorba despre un caz grav și i-a cerut lui Radu Stroe, ministrul de Interne, să verifice totul.

 

Nu cunosc cazul dacă e aşa cum ziceţi i-l prezint eu, o fac din toată inima, îmi cer eu scuze, o să mă interesez. Mâine îl pun pe Stroe să vadă ce s-a întâmplat”, a spus premierul la România TV.

Comentarii Facebook