Duminica 26 Septembrie

SDEE Transilvania Nord asigură burse elevilor de la Colegiul Tehnic Cluj-Napoca


Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord continuă și anul acesta parteneriatul inițiat anul trecut împreună cu Colegiul Tehnic Energetic din Cluj-Napoca, pentru susținerea învățământului în sistem dual. 

În cadrul parteneriatului, SDEE Transilvania Nord asigură fiecărui elev al clasei profesionale pe care o susține, o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună. Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Nord, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masa pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Nord sau în altă companie din Grupul Electrica. 

Din dorința de a susține cât mai mulți elevi în parcursul lor spre profesia de electrician, anul acesta SDEE Transilvania Nord a extins parteneriatul și la Oradea, împreună cu Colegiul Tehnic Traian Vuia. Elevii de aici se vor bucura de aceeași susținere pentru a se dezvolta profesional în cele mai bune condiții.

Considerăm că stimulând performanța școlară și impulsionând elevii să descopere pasiunea pentru meseria de electrician, contribuim la formarea de profesioniști valoroși pentru sistemul energetic românesc. Ne bucurăm că putem să le oferim sprijin și îndrumare pentru a-și exploata potențialul”, a declarat Emil Merdan, Directorul General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord.

Comentarii Facebook