Extremistul Mărincuș a făcut scandal la vizita premierului Orban la Cluj: Haideți să vedem bolnavii de coronavirus care nu există - VIDEO

 

Extremistul Călin Mărincuș, actualmente membru al PSD Cluj-Napoca, a făcut scandal la vizita electorală la Cluj-Napoca a premierului Ludovic Orban. 

Veniți cu mine să vedem bolnavii de coronavirus care nu există. Nu mă atingeți că nu fac nimic. Dacă vreți ne întâlnim cu altă ocazie. Coronavirusul este o exagerare și o minciună sprijinită de dvs, domnule premier. Ați îngropat țara asta. Ați distrus munca de-o viață a atâtor oameni. Ba mai mult ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască după ce dvs ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască. Sunteți o slugă mai mare ca Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta. 

Ați venit să îl susțineți pe domnul Emil Boc. Vă reamintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici domnul Boc are contracandidat un candidat de la USR. Așadar aici e dușmănie, acolo e cumetrie”, a strigat Călin Mărincuș, proaspăt înregimentat în PSD Cluj.

Premierul nu s-a oprit să discute cu cel care i-a stricat vizita electorală, dar la autoturismul care îl aștepta parcat lângă parc a discutat cu prefectul Mircea Abrudean și cu europarlamentarul Daniel Buda, întrebând cine este protestatarul. ”Dacă nu crede că există coronavirus, să te întrebe pe tine, că tu ai avut”, i-a spus premierul prefectului Abrudean, care a fost diagnosticat cu coronavirus. 

Poliția Cluj și-a făcut treaba rapid, iar Călin Mărincuș nu a fost lăsat să se dea în stambă. Șeful IPJ Cluj, comisarul șef Mircea Rus, și adjunctul Poliției Cluj, comisarul șef Radu Moșuțan, au intervenit prompt, iar luptătorul de MMA a fost condus afară din parc. 

Comentarii Facebook