Școala „Teodor Murășanu” din Turda se alătură campaniei de ajutorare a victimelor din Turcia


Pe lângă locațiile deschise pentru colectarea de donații ce vor fi trimise în Turcia, tot mai mulți turdeni se alătură campaniei demarate și de Primăria Turda pentru ajutorarea victimelor cutremurului. Școala „Teodor Murășanu” Turda, prin elevii săi, ajutați de părinți și cadre didactice se alătură campaniei umanitare destinate sinistraților din Turcia.

Noi credem că empatia nu doar se învață, ci se și practică! Am fost alături de cei defavorizați din comunitatea noastră în ajun de Crăciun, am fost alături de cei asupriți când a început conflictul din Ucraina, acum a venit momentul unui alt apel umanitar în sprijinul celor la ananghie”, au transmis reprezentanții unității de învățământ. 

Școala Gimnazială ‘Teodor Murășanu’ se alătură inițiativei Primăriei Municipiului Turda de a ajuta victimele cutremurelor din Turcia. Vă încurajăm și noi, pe această cale, să donați după cum considerați de cuviință”, adaugă conducerea școlii. 

Primăria Turda va demara din 14 februarie o campanie umanitară amplă pentru victimele cutremurului din Turcia. Punctul de colectare a donațiilor se află pe strada Aurel Vlaicu, nr 3 (fostul liceu Dr. Ioan Rațiu) și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-12:00.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este Adrian Bucur de la Direcția de Asistență Socială Turda, la numărul de telefon 0745.381.127.

Citește și: CLUJ-NAPOCA - Campanie de ajutorare a victimelor seismelor din Turcia: Vezi unde poți face donațiile

Sursa foto: turdanews.net

Comentarii Facebook