Miercuri 24 Aprilie

Scandalagii reținuți la Cluj. Au distrus o mașină în Piața Cipariu și l-au luat la bătaie pe proprietar pentru că a intervenit



Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, după ce au distrus un autoturism și au luat la bătaie două persoane.

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 01:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 3 Poliţie au depistat, pe strada Constantin Brâncuşi, doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi, în vârstă de 31, respectiv 34 de ani, din Cluj şi Sălaj, ar fi distrus un autoturism parcat pe strada Timotei Cipariu, din Cluj-Napoca, şi ar fi agresat fizic proprietarul autovehiculului şi încă o persoană, care ar fi intervenit.

Bărbaţii au fost reţinuti pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cei dor sunt cercetați acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, ,,distrugere”, ,,lovirea sau alte violenţe”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook