Scandal la o pensiune din Cluj! Femeie întoarsă din Marea Britanie, amendată după ce nu a respectat măsurile de carantină


Un scandal a izbucnit, miercuri, la o pensiune din Cluj-Napoca, între proprietarul imobilului și o femeie proaspăt întoarsă din Marea Britanie, cazată la pensiune.

Proprietarul a sunat poliția sesizând faptul că o persoană carantinată în acea locație nu ar respecta măsurile privind carantinarea, conform prevederilor Legii 55/2020

La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de administratorul unei pensiuni despre faptul că o persoană carantinată în acea locație nu ar respecta măsurile privind carantinarea, conform prevederilor Legii 55/2020”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la locația respectivă, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind astfel luată măsura sancționării contravenționale.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de persoana carantinată la aceea pensiune, o bloggerita de travel, prin intermediul unui e-mail, despre faptul că ar fi fost agresată verbal și fizic de proprietarul pensiunii.

În continuare, polițiștii efectuează verificări privind aspectele sesizate, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Comentarii Facebook