Scandal în față la Clubul Nox, pe strada București! Un tânăr a fost lovit de o mașină și a ieșit mare TĂRĂBOI - EXCLUSIV

 

Un accident rutier produs în fața clubului de lăutari Nox, de pe strada București, a dus la un adevărat război în stradă, sâmbătă noaptea, în jurul orei 12.30.

 

Scandalul a fost unul mare, iar pe strada București s-au adunat 4 echipaje de poliție și 2 dube de mascați”, ne-a relatat u martor.

 

Reprezentații IPJ Cluj susțin că a fost vorba despre un accident rutier, fiind implicați mai multe persoane într-un ”schimb de replici”. 

 

Un tânăr de 22 de ani a fost acroșat de mașină, în jurul 12.30, pe strada București. Au fost chemate câteva echipaje de poliție, dar nu și mascații”, a declarat Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Martorii la incident au relatat pentru Știri de Cluj că tânărul se afla în fața locului, dar a fost lovit de un autoturism, iar prietenii acestuia ar fi ieșit și l-ar luat la bătaie pe șofer.

-----------------------

UPDATE

 

IPJ Cluj a confirmat faptul că ”mascații” au intervenit în zona clubului Nox, de pe strada București. ”Tânărul a fost dus la UPU Cluj, fiind rănit, iar oamenii au fost recalcitranți. Au ieșit din local și au fost chemați mascații”, au precizat unele surse din rândul anchetatorilor.

-----------------------

UPDATE 1

 

La antercație au luat parte și câțiva tineri din cartierul Someșeni.

Comentarii Facebook