Măruță l-a adus la Cluj și pe Tudorel Pop. Ne-a dat o LECȚIE de OMENIE - FOTO

 

Cătălin Măruță a prezentat la Cluj evenimentul de la Iulius Mall Cluj, unde s-a stabilit recordul mondial cu cele mai multe femei care se rujează simultan. 

 

Vedeta de televiziune a venit însoțită de Tudorel Popa, care l-a ajutat în timpul prezentării. ”Cu " fiul " Tudorel Popa la Cluj ! In seara asta am prezentat impreuna asa cum am promis ... Mai multe in emisiune, saptamana viitoare. Ne relaxam la o limonada dupa prezentare ..”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

 

 

El s-a și pozat cu fetele frumoase de la Cluj. ”Clujul a intrat in Cartea Recordurilor ! Orasul cu cele mai multe doamne si domnisoare care s-au rujat simultan timp de 60 de secunde . - ( 1384 )! M-am simtit extraordinar ! Va multumesc pentru primire”, a spus Măruță.

 

 

Tudorel Popa a primit și cadouri la Cluj, fiind îmbrăcat din cap până în picioare de un brand din Iulius Mall Cluj. ”Suntem și noi oameni”, a spus, simpatic, Tudorel, când a fost întrebat dacă îi place vestimentația.

 

Măruţă a fost înduioşat de bunătatea lui Tudorel Popa, fostul concurent de la ”Românii au talent”. Bărbatul își împarte puținul pe care îl are cu oamenii nevoiaşi pe care-i întâlneşte în cale.

 

Tudorel a fost abandonat de mama sa pe când era doar un bebeluş. ”Vreau să mă duc să muncesc mai aproape de casă. Mai aproape de Casa de Copii. Mi-ar plăcea să pot să le dau şi lor din salariul meu. Să le dau şi lor o parte din puţinul meu. Să fiu sănătos, să am putere de muncă şi să pot face bine în continuare”, a declarat Tudorel Popa.

 

Cătălin Măruță i-a promis că îl va lua la Cluj pentru a-l ajuta să prezinte recordul și s-a ținut de cuvânt. ”Îţi dau o parte din onorariul meu. Tu ne dai o lecţie de viaţă”, a spus Măruţă.

 

Record mondial de RUJAT la Cluj de 8 Martie. S-au rujat 1.384 de femei și câțiva bărbați simultan -VIDEO

Comentarii Facebook