SCANDAL: Angajatii Casei Municipale de Cultura Cluj-Napoca "Nu am primit nicio instiintare cum ca nu putem intra in sediu" VIDEO


Angajatii de la Casa Municipala de Cultura Cluj-Napoca nu au reusit sa intre in sediu miercuri, 23 mai, din cauza ca Asociatia Patronilor si Meseriasilor (APM), care a obtinut in instanta cladirea, a schimbat peste noapte yala si nici macar nu i-a anuntat despre acest lucru.


"Un locatar al acestui impbil si-a permis sa schimbe yala fara acordul nostru, fara instiintarea Casei de Cultura, drept pentru care un coleg de-al nostru care a ramas ultimul in institutie nu a reusit sa inchida usa de acces", a declarat Lucia Visan, contabil la Casa Municipala de Cultura.

In fata institutiei au asteptat inca de la ora 07:45 patru angajati care insa nu au fost lasati sa intre sa-si desfasoare activitatile din cursul zilei de miercuri de catre cei de la Scutul Negru ce asigura paza instutiei.

Revoltati, angajatii municipalitatii s-au indreptat catre Primaria Cluj-Napoca pentru a cere explicatii si pentru a cere un spatiu in care sa-si desfasoare activitatile pe parcursul zilei de 23 mai.

"O sa mergem la primarie, o sa ne asezam pe scarile primariei sa vedem unde ne aloca si noua un spatiu de desfasurare a activitatilor. Noi nu am primit nicio istiintare. Asociatia Patronilor si Meseriasilor ar fi trebuit sa se adreseze primariei care sa dea un termen pana la care sa eliberam spatiul si in schimbul acestui spatiu sa ne puna la dispozitie un alt loc", a mai spus Lucia Visan.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


"Primaria urmeaza sa delibereze un spatiu, insa acest lucru, ne-au spus reperzentantii Primariei Cluj-Napoca, se va afla abia maine in jurul orei 12:00, dupa ce va avea loc o sedinta de consiliu. Cel mai probabil, acest spatiu va fi in acealsi imobil", a spus Lucia Visan, contabil la Casa Municipala de Cultura Cluj-Napoca.

 

Scandal la Casa Municipala de Cultura! Angajatii nu pot intra in sediu! Yala a fost schimbata. TIFF si Zilele Clujului sunt afectate

 

Comentarii Facebook