„Săpăturile” începute pentru metroul Clujului deja îi deranjează pe clujenii din Mănăștur: „Plimbăm mâzga aia și o băgăm în case”


Studiile pentru metroul Clujului le dă deja bătăi de cap locuitorilor din Mănăștur, care sesizează că după foraje s-au ales cu o mâzgă gri, împrăștiată peste tot, care ajunge în casele lor.

Oamenii cer Primăriei să intervină pentru a spăla drumurile din zonele Aleea Firiza/Calea Mănăștur. Având și animale de companie, există riscul ca patrupezii să sufere din cauza toxicității acelei substanțe rămase după intervenția autorităților. 

„Pe Aleea Firiza/Calea Mănăștur s-au făcut foraje pentru studii probabil pentru metrou. Tot este doar un noroi. Dar așa este în construcții nicio problema. Dar s-a folosit, sau a fost extras nu am cunoștințe în domeniu, o mazga gri, ce este imprastiata peste tot. 

Problema este că este pe drum, este în parcarile de langa locul unde a fost forat și este și pe spațiul verde. Avem animale de companie, cu care dacă trecem pe acolo exista riscul de intoxicare. 

De asemenea pe talpa papucilor plimbam mazga aia și o băgăm în case. Acum cand totul este așa focusat pe poluare, aceste lucruri sunt mai dăunătoare. Lucrările s-au terminat de 2 zile… oare este posibil sa vina o masina sa spele zona aleilor, parcărilor și a drumului de noroi, și de mâzga aceea?”, a sesizat un clujean.

Comentarii Facebook