Târg caritabil Winter Charity Fair și spectacol de dans „Poveste de Crăciun”, în acest weekend, la Iulius Mall Cluj


În Iulius Mall te așteaptă un weekend efervescent cu evenimente pentru toate gusturile. La Winter Charity Fair ne întâlnim pentru a sprijini formarea unei școli de meserii, iar „Povestea de Crăciun” va transmite prin dans atmosfera sărbătorilor. În Iulius Parc începe  „The Glowing Garden”, unde sunt expuse peste 170 de instalații luminoase.

În perioada 16 – 17 decembrie 2023, în Iulius Mall, vis-a-vis de spațiul de joacă din zona Auchan, va avea loc Winter Charity Fair, târgul caritabil al asociației Beard Brothers. Zece vendori vor participa la cea de-a șasea ediție a evenimentului, iar cei care sunt în căutarea unui cadou unicat vor găsi aici: jucării și haine croșetate, decorațiuni de Crăciun, lumânări parfumate, hăinuțe sau accesorii pentru animăluțe și multe altele. Toți banii strânși în urma evenimentului vor fi redirecționați pentru fondarea unei școli de meserii. Pe lângă produsele lucrate manual, în cadrul Winter Charity Fair vor avea loc și activități pentru copii, iar un caricaturist va realiza cadouri speciale pentru cei interesați.

Tot în acest weekend, magia Crăciunului va fi transmisă prin dans în cadrul spectacolului „Poveste de Crăciun”, susținut de școala de dans Unique Art Activities. Pe parcursul celor două zile, 16 și 17 decembrie, copii de toate vârstele vor pune în scenă coregrafii de acrobație, gimnastică, dansuri latino și moderne.

Nu uita ca în Iulius Parc începe de sâmbătă, 16 decembrie, și expoziția „The Glowing Garden”, ce recreează tradiționalele felinare chinezești de Anul Nou. Peste 170 de instalații luminoase vor putea fi admirate până pe 20 ianuarie 2024. Mai multe despre expoziție puteți afla pe site-ul Iulius Mall Cluj

Comentarii Facebook