Sala Polivalentă din Cluj va fi extinsă. Va ajunge la 10.000 de locuri - VIDEO

 

Succesul uriaș al competițiilor sportive din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca determină noi investiții de extindere a numărului de locuri. 

 

La Polivalentă, în vederea pregătirii campionatului european de baschet mai extindem numărul de locuri. Acum sunt 7,250 de locuri, dar mai extindem cu încă 1007 locuri prin crearea inelului 3. Acum se face proiectul.

 

Acolo era un loc pentru restaurante și spații comerciale, care nu sunt ocupate. Am spus că, având în vedere solicitările acestea pentru competițiile europene ca sala să aibă 10.000 de locuri pentru a fi eligibilă din toate punctele de vedere, singura soluție este să mărim cu încă un inel. 

 

Când ai meciuri importante, cum au fost cele cu Simona Halep când dacă aveam mai vindeam încă 7000 de locuri, să poți să extinzi numărul de locuri. 

 

Vom avea 1007 locuri în inelul 3 și mai sunt 2000 de locuri prin gradene retractabile. La baschet va fi posibil să aducem gradene care să meargă mai aproape de teren. Așa vom ajunge la 10.000 de locuri”, a explicat primarul Emil Boc, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Până acum au fost mai multe competiții sportive în Sala Polivalentă care s-au disputat cu sala închisă, meciurile de tenis din Fed Cup, dar și meciurile internaționale de baschet și handbal.

Comentarii Facebook