Clujean reținut după ce a furat o geantă plină cu bani și gadget-uri dintr-o mașină. A apucat să ”scape” imediat de bunuri


Polițiștii clujeni au reținut, joi, un tânăr care ar fi comis un furt din autoturism, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În 10 martie a.c., politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au identificat un tânăr din localitate care ar fi sustras o geantă sport dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Cluj-Napoca”, anunță IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, în 6 martie, în jurul amiezii, în timp ce se deplasa pe str. Mărășești din mun. Cluj-Napoca, ar fi spart geamul portierei dreapta față a unui autoturism parcat și ar fi sustras din interior o geantă sport lăsată la vedere de către proprietar.

Proprietarul spune că în geantă se aflau mai multe telefone mobile de diferite mărci, dispoyitive memory stick USB, un portofel cu diferite acte și alte bunuri.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că tânărul s-ar fi deplasat cu geanta sustrasă în zona centrală și ar fi vândut unui bărbat telefoanele, memoriile USB și geanta, iar suma obținută a cheltuit-o.

Ulterior acesta ar fi abandonat restul bunurilor sustrase în apropierea adresei de domiciliu.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar începând cu data de 11 martie față de acesta s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Comentarii Facebook